• 19/05/2016: Conferentie “Uw gezondheid op uw borddoor Henri COLSOULLE en Eve HERMANS. “Hoe onze westerse voeding niet meer aansluit op onze behoeften?”. Na de conferentie zijn er degustaties van gerechten bedacht door Henri en Eve. Infos en inschrijving hier.

 

  • 19/11/2015 : Workshop “Belgian social security and health system in Belgium” voor expats van 11u tot 14u in het hoofdkantoor van Symbio (Tervurenlaan 68-70, 1040 Etterbeek). Gratis event, maar inschrijven is verplicht. Stuur hiervoor een mail naar expat@symbio.be.

 

  • 12/07/2015 : Fandag K.V. Oostende

Noteer zondag 12 juli 2015 in jullie agenda : KV Oostende-fandag. Op het programma : signeersessie door de spelers, strandloop met de spelers, grote show, animatie, merchandising, enz. Meer info op www.kvo.be. Symbio, partner van KVO.

 

 

 

 

 

  • 21/06/2015 : Symbio aan de start van de 10 km van de Grotten van Han

Ook dit jaar nodigt Symbio u uit om deel te nemen aan de 10 km van de Grotten en aldus te lopen ten voordele van Justine For Kids (de organisatie van Justine Henin). De wedstrijd vindt plaats in Han-sur-Lesse (aangegeven met pijlen bij het binnenkomen van het dorp) op zondag 21/06/2015 (het eerste startschot wordt gegeven om 9u30). Voor meer informatie, kan u terecht op de website www.10kmdesgrottes.be.

Symbio, officiële partner van de organisatie Justine For Kids, neemt de inschrijvings- en de deelnamekosten van de eerste dertig ingeschreven ten laste. Indien u wil deelnemen, kan u zich inschrijven door een e-mail te sturen naar events@symbio.be. Enkel inschrijvingen die via deze weg binnenkomen zijn geldig. Vermeld hierbij uw identiteitsgegevens (naam, voornaam, rijksregisternummer en telefoonnummer) en de afstand waaraan u wil deelnemen (5 km, 10 km, 20 km of kinderloop 800 m of 1600 m). Het Symbio-team is compleet, wij aanvaarden geen nieuwe inschrijvingen meer.

 

 

 

 

 

 

 

  • 31/05/2015 : Symbio aan de start van de 20 km door Brussel

Zondag 31 mei 2015 om 10u (Esplanade van het Jubelpark). Een VIP-ruimte zal toegankelijk zijn voor de lopers van de Symbio-team. Het Symbio-team is compleet, wij aanvaarden geen nieuwe inschrijvingen meer.

 

 

 

 

 

 

 

  • 24/02/2015 : Dagtrip te Antwerpen met Symbio

Zin in een heerlijk dagje uit ? Dankzij Symbio kunt u op dagexcursie naar Antwerpen en er kennismaken met een schitterende en fascinerende wereld, om vervolgens op gepaste wijze af te sluiten met Antwerps lekkernijen. Op het programma staat een bezoek achter de schermen van de diamantbeurs van Antwerpen, normaal niet toegankelijk voor het publiek, en een culinaire wandeling van 2 uur doorheen de stad met bijhorend proeven van lekkernijen. Afspraak voor vertrek en aankomst van deze daguitstap aan de hoofdzetel van uw Ziekenfonds in Brussel (makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer).