Voor elk wat wils

Neutra stelt u vijf verschillende formules inzake hospitalisatieverzekeringen voor: Neutra Base, Neutra Optimum, Neutra +, Neutra Comfort en Neutra Top. Er is dus steeds een dekking op maat van uw behoeften en uw middelen. U bent hoe dan ook verzekerd van een optimale terugbetaling, tegen een betaalbare prijs.

Het beste van het beste

Wenst u een optimale dekking met een hoge comfortgraad, kies dan voor Neutra Comfort of voor Neutra Top. De formule Neutra + biedt dan weer een concurrerende dekking in een gemeenschappelijke of een tweepersoonskamer.

Geen leeftijdsbeperking

De Neutra hospitalisatieverzekering kan op elke leeftijd worden afgesloten.

Neutra +, Neutra Comfort en Neutra Top: de tarieven. Zie onze brochure 2020

Goed om weten
Welke wachttijd moet er worden doorlopen?

– Geen wachttijd in geval van een ongeval.
– Geen wachttijd voor personen die reeds van een gelijkaardige kostendekkende verzekering genoten die dezelfde risico’s waarborgde en voor zover er spake is van continuïteit tussen de beide verzekeringen, en op voorwaarde dat de hierna vermelde wachtperioden zijn doorlopen sinds de inschrijving.
– Een wachttijd van 6 maanden voor de meeste aandoeningen.
– Een wachttijd van 9 maanden voor de zwangerschappen en bevallingen. Tussen de 7e tot de 9e maand van de inschrijving is er echter een tegemoetkoming mogelijk begrensd tot de tussenkomst die wordt geboden door:
       Neutra + : voor de de inschrijvingen bij Neutra +, Neutra Comfort en Neutra Top.
       Neutra Base: voor de de inschrijvingen bij Neutra Base en Neutra Optimum.
– Een wachttijd van 12 maanden voor de personen ouder dan 65 jaar.
– Een wachttijd van 6 of 12 maanden (indien 65+) voor de personen die zich weer wensen aan te sluiten na een vrijwillige opzegging.

Inschrijven bij de hospitalisatieverzekering van Neutra.

 

Meer informatie ?

Voor meer informatie over de Neutra producten, het de inschrijvingscriterium, de segmentatiecriteria, etc… check het hier!

 

Verzkeringsmaatschappij van onderlinge bijstand Neutra, geregistreerd bij de CDZ onder nummer 250/2