Hoge Duin, Neutralia en Dennenheuvel

Er heerlijk even tussenuit in onze vakantiedomeinen. Genieten van de mooie kamers temidden van natuurschoon, aan zee of in de Ardennen, en dit tegen uiterst betaalbare prijzen. Leden van Symbio genieten er van een mooie korting op het verblijf.

Dennenheuvel – Welkom in Bomal-sur-Ourthe

Dennenheuvel ligt aan de rand van het gezellige dorpje Bomal-sur-Ourthe, te midden van een prachtig natuurpark en dichtbij het wereldvermaarde en pittoreske Durbuy. Ideaal voor een ontspannen vakantie in gezinsverband, met familie, vrienden of gewoon gezellig met zijn tweetjes. U kunt er terecht voor pure verwennerij en wellness, of laat u verleiden door de heerlijke maaltijden, de mooie kamers, de bosrijke omgeving, … tegen een betaalbare prijs.

Een rijke en veelzijdige omgeving

Het vakantiedomein is ideaal gelegen te midden van de Ourthevallei. U kunt op stap gaan doorheen enkele van de mooiste dorpjes van Wallonië, of verrassende grotten, kleine kapelletjes en mysterieuze kastelen ontdekken, streekproducten degusteren, van de lokale folklore proeven en kennismaken met een wereld van wonderbaarlijke legendes. Voor de sportievelingen staan golf, mountainbiken, kajakken, hengelen, avontuurlijke sporten en zelfs klimmen op het menu.

Meer informatie op: www.dennenheuvel.beinfo@dennenheuvel.be –  086/21.21.36

     

Neutralia – Welkom in Oostende

Symbio stelt u een verblijf voor in de bruisende badstad Oostende, in ons Vakantiedomein Neutralia. Neutralia ligt in het hartje van Oostende, dichtbij de winkelstraten en op enkele meters van het strand, de jachthaven, het staketsel en de vismijn. De « Koningin van de Badsteden » is een stad waar veel te beleven valt: kunst en cultuur, een roemrijke geschiedenis en archeologie, fietsen en wandelen, een snelle hap of fijne gastronomie…

Voor elk wat wils

In Neutralia hebt u de keuze uit 3 types van kamers: Wellnesssuites, Comfortkamers (onlangs gerenoveerd) & Budgetkamers.

Meer informatie op: www.neutralia.beinfo@neutralia.be059/70.66.99

  

Hoge Duin – Welkom in Oostduinkerke

In ons vakantiedomein Hoge Duin verblijft u te midden van de duinen, op enkele meters van het mooie strand van Oostduinkerke en op wandel- en fietsafstand van het pittoreske Nieuwpoort, met zijn staketsel, de leuke jachthaven, vismijn en vele typische restaurantjes.

Culinaire verwennerij

In het restaurant met zicht op een beschermde duinenpartij, wordt een inventieve, gezonde en lichte keuken geserveerd met verse producten uit zee in de hoofdrol. Voor de fijnproevers worden regelmatig gastronomische verblijven georganiseerd.

Een bijzonder adres voor kinderen

Hoge Duin heeft heel wat te bieden voor de jongere gasten. Ze kunnen er naar hartelust ravotten in het ballenbad, zich vermaken met een spelletje tafelvoetbal, zich uitleven in de zandbak of de speeltuin met reuze speeltuigen, er zijn voetbal- en beachvolleyfaciliteiten… en nog veel meer!

Meer informatie op: www.hogeduin.beinfo@hogeduin.be058/23.40.52

  

Voordeeltarieven

Iedereen is welkom in onze vakantiedomeinen, zowel leden als niet-leden van Symbio. Leden van Symbio genieten wel van een mooie korting op het verblijf, naast tal van andere voordelen. Meer informatie krijgt u telefonisch op 02/733.97.40, van maandag tot vrijdag, van 8u30 tot 17u.