Symbio wil u zo goed mogelijk verzekeren op gezondheidsvlak. Uiteraard garandeert ons ruime aanbod de terugbetalingen van alle geneeskundige verstrekkingen waarin de Belgische ziekte- en invaliditeitsverzekering voorziet.

Daarbovenop geniet u bij ons van een breed aanbod aan voordelen en diensten die ten dienste staan van uw gezondheid.

Dankzij deze voordelen en diensten genieten onze leden van een extra tegemoetkoming voor wat niet of slechts gedeeltelijk terugbetaald wordt door de verplichte ziekte- en invaliditeitsverzekering.

We verzekeren daarbij niet alleen tegen de gevolgen van ziekte, maar zetten ook hoog in op gezondheidspreventie en gezondheidsbevordering.

Vind in deze brochure alle informatie met betrekking tot terugbetalingen in het kader van de ziekteverzekering evenals de voordelen die Symbio heeft voorzien voor haar leden: Voordelen en diensten 2019

 

 

Onze raadgevers staan uiteraard altijd klaar. Raadpleeg onze openingsuren op http://www.symbio.be/nl/contact/nos-agences

Goed om weten
  • Lid worden van Symbio ? Heel eenvoudig ! Neem contact op met één van onze commerciële medewerkers. Zij vullen graag voor u het aansluitings- en mutatieformulier in. We kunnen u alvast geruststellen dat al uw rechten in de verplichte verzekering volledig gevrijwaard blijven en dat u bovendien zonder enige wachttijd kunt genieten van alle voordelen en diensten van Symbio. De overstap naar ons ziekenfonds kan bij het begin van elk nieuw kwartaal.
  • Ons bereiken ? info@symbio.be – 02/733.97.40 – Brand Whitlocklaan 87 te 1200 Brussel.
  • Contact ? http://www.symbio.be/nl/contact